>

Δύο Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας για τα etwinning προγράμματα που υλοποίησε την περσινή χρονιά το σχολείο μας!

Δείτε εδώ τη λίστα με τα προγράμματα όλων των χωρών που τιμήθηκαν με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

 

Ακολουθεί το συγχαρητήριο μήνυμα από την Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης του eTwinning:

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Let's play!". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

EurQualLabel LetsPlay

 

EurQualLabel WeRobots

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της δράσης. Η ετικέτα ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους και στο σχολείο γενικότερα μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνειά του στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής συνεργασίας. Η αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας κατατίθεται από έναν εκπαιδευτικό εκ μέρους όλου του σχολείου.

Το eTwinning έργο Let's Play!, το οποίο ίδρυσε και συντόνισε τη σχολική χρονιά 2017-2018 το σχολείο μας, βραβεύθηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας! Για το ίδιο έργο βραβεύθηκε με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και το συνεργαζόμενο σχολείο από την Ισπανία.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που δούλεψαν στο πρόγραμμα!!

LetsPlay QL

LetsPlay QLpupil

Στα πλαίσια του προγράμματος Let's Play!, οι μαθητές του Ε3 χρησιμοποιήσαν την εφαρμογή TimeToast και σχεδίασαν τη χρονογραμμή του προγράμματος, καταγράφοντας όλες τις Let's Play! δράσεις του σχολείου μας για όλη τη σχολική χρονιά. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε όλες τις δράσεις!

timeline

 

Σελίδα 1 από 8