>

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας,

ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08.30. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν με τις τσάντες στο σχολείο, ενώ μετά το πέρας του αγιασμού θα μπουν στις τάξεις με τους δασκάλους/ες τους, θα παραλάβουν τα βιβλία και θα αποχωρήσουν.

Ειδικότερα, οι μαθητές της Α’ Τάξης θα προσέλθουν με έναν συνοδό γονέα-κηδεμόνα και μετά το πέρας του αγιασμού θα παραμείνουν στον χώρο που βρίσκεται το κιόσκι του σχολείου, ώστε να ανακοινωθεί η κατανομή τους σε τμήματα και να οδηγηθούν στις τάξεις τους.

Όποιος γονέας επιθυμεί, μπορεί να παραλάβει γονική άδεια από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν από τις 08.00 έως τις 08.15, θα πάρουν προσωρινό πρόγραμμα και θα αποχωρήσουν ως ακολούθως:

-oι Α' και Β' τάξεις στις 11.30

-oι Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεις στις 12.25.

Η προσέλευση θα γίνεται καθημερινά από την κεντρική καγκελόπορτα για όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου (δίπλα στο Γυμνάσιο). Η αποχώρηση θα γίνεται για τις τάξεις Α', Γ', Ε' από την κεντρική καγκελόπορτα, ενώ για τις τάξεις Β', Δ', ΣΤ' από την καγκελόπορτα που βρίσκεται δίπλα στο Νηπιαγωγείο.

Σχετικά με τη λειτουργία του Ολοήμερου σχολείου, θα ενημερωθείτε στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Αγαπητοί Γονείς – Κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας, σας αναφέρουμε ότι την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 08:30 π.μ., θα δοθούν κατά τμήματα από τους/τις δασκάλους/ες τους οι Τίτλοι Προόδου των μαθητών/τριών των Α΄ έως και Ε΄ τάξεων. Οι Τίτλοι Σπουδών (Απολυτήρια) των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης θα δοθούν από τις δασκάλες τους στο αμφιθέατρο του σχολείου στις 09:00 π.μ.

Σελίδα 1 από 56