>

Για τις εγγραφές μαθητών στην Α' Δημοτικού και στο ολοήμερο πρόγραμμα του δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2019-2020, καθώς και για τα όρια του σχολείου μας, διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση.

Τα απαραίτητα έγγραφα -Αίτηση γονέα και Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή- μπορείτε να τα προμηθεύεστε από το σχολείο ή να τα κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους:

1. Αίτηση γονέα

2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Το σχολείο μας συμμετέχει ενεργά στην κοινότητα του eTwinning, της μεγαλύτερης κοινότητας εκπαιδευτικών και σχολείων ανά την Ευρώπη που προωθεί τη συνεργασία μεταξύ σχολείων και την ανταλλαγή καλών πρακτικών. Πλέον συγκαταλέγεται στη λίστα των "eTwinning Schools", των σχολείων που βραβεύονται για την πρωτοπορία τους σε θέματα παιδαγωγικής καινοτομίας, συνεργασίας, επαγγελματικής ανάπτυξης, χρήσης της τεχνολογίας και ψηφιακής ασφάλειας. 

Μπορείτε να δείτε εδώ τη λίστα με τα 69 σχολεία της Ελλάδας που βραβεύθηκαν με την ετικέτα eTwinning School.

awarded etwinning school label

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/3/2019 και ώρα 13:15 θα δοθεί η βαθμολογία Β' τριμήνου για τους μαθητές των Γ' και Δ' τάξεων.

Για τους γονείς των μαθητών της Ε' και ΣΤ' τάξης, θα σας περιμένουμε στις 12.00 στο αμφιθέατρο του σχολείου όπου γονείς και μαθητές θα ενημερωθούν και θα συζητήσουν με τους εκπαιδευτικούς για τις δράσεις του σχολείου μας. Αμέσως μετά θα δοθεί η βαθμολογία Β' τριμήνου ανά τάξη.

Θα μπορείτε παράλληλα να ενημερώνεστε και από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που θα παρευρίσκονται την ίδια ώρα στο γραφείο δασκάλων του σχολείου μας.

parents

Σελίδα 1 από 8