>

Ευχές για Καλή Σαρακοστή από τους μαθητές των τάξεων Α'-Β' του Ολοήμερου Προγράμματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Δημιουργούμε και Επαυξάνουμε". Για να ακούσετε τις φωνές τους χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Blippar. Οδηγίες θα βρείτε εδώ.

KaliSarakosti

Οι μαθητές των τάξεων Α'-Β' του Ολοήμερου Προγράμματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Δημιουργούμε και Επαυξάνουμε" ασχολήθηκαν με τον στόχο βιώσιμης ανάπτυξης "Ισότητα των φύλων". Χρησιμοποίησαν το λογισμικό Γλώσσας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και συζήτησαν για την ισότητα των φύλων στα επαγγέλματα.

professions2

Στη συνέχεια έφτιαξαν ένα κολάζ με ζωγραφιές σχετικές με το θέμα και το επαύξησαν με τη φωνή τους. Χρησιμοποιείστε κι εσείς την εφαρμογή Blippar για να την ακούσετε! Μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες εδώ.

 

professions1

Οι μαθητές των τάξεων Α'-Β' του Ολοήμερου Προγράμματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Δημιουργούμε και Επαυξάνουμε" ασχολήθηκαν με τον στόχο βιώσιμης ανάπτυξης "Καλή υγεία και ευημερία". Συζήτησαν για την τροφική πυραμίδα, έπαιξαν σχετικά ηλεκτρονικά παζλ και επαύξησαν την παρακάτω εικόνα με τις δικές τους συμβουλές για σωστή διατροφή.

Χρησιμοποιείστε κι εσείς την εφαρμογή Blippar για να ακούσετε τις συμβουλές των παιδιών! Μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες εδώ.

GoodHealth

Οι μαθητές των τάξεων Α'-Β' του Ολοήμερου Προγράμματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Δημιουργούμε και Επαυξάνουμε" έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και τις επαύξησαν με τις δικές τους ευχές! Χρησιμοποιείστε κι εσείς την εφαρμογή Blippar για να ακούσετε τις ευχές που κρύβονται στις ζωγραφιές των παιδιών! Μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες εδώ.

Christmas5th

Σελίδα 1 από 2