>

Το έργο "Harry Potter and the Case of the Sick Earth", που υλοποιήθηκε από τους μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων των σχολικών ετών 2020-2021 και 2021-2022, βραβεύθηκε από την Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική συμμετοχή τους!

GR HP QualityLabel

Ο δεύτερος χρόνος του προγράμματος Erasmus+ "Harry Potter and the case of the sick Earth" ολοκληρώνεται με το 2ο τεύχος του περιοδικού "Hogwarts Express News". Μαθητές από τα 4 συνεργαζόμενα σχολεία εργάστηκαν σε όλα τα σημεία του περιοδικού, στο εξώφυλλο, στα άρθρα, στις εικόνες. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! 

Δείτε τα 5 περιβαλλοντικά μηνύματα που βιντεοσκόπησαν μαθητές από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Ρουμανία, κατά τη διάρκεια της περιβαλλοντικής επίσκεψής τους στην Πάρνηθα!

 

 

 

 

Οι μαθητές της Ε' και της ΣΤ' τάξης λύνουν το μυστήριο και καταφέρνουν να σώσουν τη Γη, πριν την καταστρέψει ο κακός μάγος Βόλντεμορτ!

 

Το μήνυμα καταστροφής του Βόλντεμορτ!

 

Το τελευταίο μήνυμα του καθηγητή Ντάμπλντορ!

Σελίδα 1 από 18

Δείτε τα νέα του Erasmus+ Harry Potter and the Case of the Sick Earth στην ιστοσελίδα μας και στην ιστοσελίδα του προγράμματος!

erasmus

Αναζήτηση

Παλαιότερα άρθρα