>

Οι μαθητές του ολοήμερου προγράμματος, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα TechnoKids, πειραματίστηκαν δημιουργώντας QR κωδικούς. Μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς τους δικούς σας κωδικούς, χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή εφαρμογή QrStuff.Com. Στη συνέχεια, με μια εφαρμογή που διαβάζει τους qr κωδικούς στο κινητό ή το tablet σας (όπως για παράδειγμα, τη δωρεάν εφαρμογή QR Code Reader and Scanner της εταιρίας Kaspersky), μπορείτε να σαρώσετε τους κωδικούς και να δείτε τι κρύβουν!

Σαρώστε τον παρακάτω κωδικό για να απολαύσετε μια γλυκιά ευχή προς όλους τους μαθητές!

qrCodePasxa

Οι μαθητές του ολοήμερου προγράμματος, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα TechnoKids, πειραματίστηκαν δημιουργώντας QR κωδικούς στους οποίους αντιστοίχισαν εικόνες και πληροφορίες για τα διάφορα μέρη που θα επισκεφθούν οι καλεσμένοι μας το Μάιο κατά τη διάρκεια της κινητικότητας στην Ελλάδα του προγράμματος Erasmus+.

Οι μαθητές του ολοήμερου προγράμματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα TechnoKids, διασκέδασαν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας Quiver. Ζωγράφισαν εικόνες και τις ζωντάνεψαν με τα χρώματά τους, παίζοντας με τους ήρωες!

Οι μαθητές του ολοήμερου, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα TechnoKids, έφτιαξαν μαγικά διαδραστικά έργα τέχνης και διασκέδασαν πολύ! 

Φτιάξτε κι εσείς τα δικά σας, χρησιμοποιώντας το WeaveSilk.

weavesilk1

weavesilk2

Σελίδα 1 από 4