>

Δύο Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας για τα etwinning προγράμματα που υλοποίησε την περσινή χρονιά το σχολείο μας!

Δείτε εδώ τη λίστα με τα προγράμματα όλων των χωρών που τιμήθηκαν με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

 

Ακολουθεί το συγχαρητήριο μήνυμα από την Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης του eTwinning:

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Let's play!". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

EurQualLabel LetsPlay

 

EurQualLabel WeRobots

Δεύτερη Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το σχολείο μας για τη σχολική χρονιά 2017-2018!

Το eTwinning έργο We, Robots: Coding and Cooperating!, το οποίο ίδρυσε και συντόνισε τη σχολική χρονιά 2017-2018 το σχολείο μας, βραβεύθηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας! Για το ίδιο έργο βραβεύθηκαν με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και τα συνεργαζόμενα σχολεία από την Τουρκία (Yunus Emre Ilkolulu) και την Ελλάδα (4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας Ημαθίας).

Συγχαρητήρια στους μαθητές του ολοήμερου προγράμματος που συμμετείχαν στο πρόγραμμα!

 qualityLabelRobots

pupilQLRobots

Κλείνοντας το πρόγραμμα We, Robots: Coding and Cooperating!, έγιναν οι απονομές των επαίνων συμμετοχής και οι μαθητές ζωγράφισαν και ηχογράφησαν αυτό που τους άρεσε περισσότερο!

Συγχαρητήρια παιδιά για τη συμμετοχή σας!!

 

RobotsCert

 

Κατασκευή και προγραμματισμός οχημάτων με το πακέτο Lego WeDo από τους μαθητές του προγράμματος "We, Robots: Coding and Cooperating!".

Σελίδα 1 από 4