>

Οι μαθητές των Α'-Β' τάξεων του Ολοήμερου Προγράμματος, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Let's Learn with the BeeBot", δημιούργησαν συνεργατικά με τους εταίρους τους μια ιστορία για τη μικρή μας μέλισσα. Το παραμύθι ξεκίνησε το σχολείο της Πορτογαλίας, συνεχίστηκε από το σχολείο της Τουρκίας, μετά από το σχολείο της Τσεχίας και οι μαθητές της Ελλάδας έγραψαν το τέλος. Παράλληλα, οι μαθητές εικονογράφησαν το παραμύθι με ζωγραφιές τους. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη συνεργασία!

Διαβάστε παρακάτω το παραμύθι μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Οι μαθητές των Α'-Δ' τάξεων του Ολοήμερου Προγράμματος, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Let's Learn with the BeeBot", ολοκλήρωσαν την ενότητα "Το BeeBot και ο κύκλος του νερού".

Την Παρασκευή 01-03-2024, οι μαθητές των Α' έως και Δ' τάξεων του Ολοήμερου Προγράμματος, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Let's Learn with the BeeBot", πραγματοποίησαν μια βιντεοκλήση με το συνεργαζόμενο σχολείο στην Τσεχία. Τα παιδιά γνωρίστηκαν, συνομίλησαν, τραγούδησαν τραγούδια στα ελληνικά, άκουσαν τραγούδια στα τσέχικα και χόρεψαν μαζί!

 

Οι μαθητές των Α'-Δ' τάξεων του Ολοήμερου Προγράμματος, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Let's Learn with the BeeBot", ολοκλήρωσαν τη δραστηριότητα "Το BeeBot και οι ευρωπαϊκές γλώσσες".

Σελίδα 1 από 3