>

Δευτέρα πρωί!!! Μια ωραία έκπληξη περίμενε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας!!! Η Galerita έκανε πάλι το θαύμα της. Αυτή τη φορά οι συνεταιριστικές ομάδες της Στ' τάξης πραγματοποίησαν τη δράση που είχαν προτείνει και είχαν αναλάβει στη Γενική Συνέλευση του Σχολικού Συνεταιρισμού.

Προμηθευτήκαμε ξύλινα stensils και χρώματα, έγινε η προετοιμασία και στη συνέχεια την Κυριακή τα παιδιά ήρθαν στο σχολείο και δημιούργησαν!!! Το δάπεδο του προαύλιου γέμισε χρωματιστά παιχνίδια!!! Κουτσό, τρίλιζες, φιδάκι και πολλά άλλα για να απασχολούνται όλα τα παιδιά στα διαλείμματα!!!

Ευχαριστούμε για τη δράση αυτή και καμαρώνουμε για το συλλογικό πνεύμα, τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την προσφορά!!!

Οι δράσεις ανακύκλωσης και προσφοράς του Σχολικού Συνεταιρισμού συνεχίζονται στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού με την παράδοση πλαστικών καπακιών στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων "Αγάπη Φροντίδα Ζωής" με σκοπό την παροχή αναπηρικών αμαξιδίων και την στήριξή του σε άτομα με ειδικές κινησιακές ιδιαιτερότητες.

Τα πλαστικά καπάκια παρέλαβε και παρέδωσε στην εταιρεία ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο ο κύριος Κατσικάρος Ιωάννης-Κωνσταντίνος, Πρόεδρος του Σωματείου Πολυτέκνων Νομού Πειραιώς & Νήσων "ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ" και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου "Αγάπη Φροντίδα Ζωής".

 
recycleCaps

Πιστεύοντας πως μέρος των δράσεων του Σχολικού Συνεταιρισμού είναι το άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και η προσφορά στον συνάνθρωπό μας, πήραμε μέρος στη δράση αγάπης του Δήμου Κορυδαλλού φτιάχνοντας 70 λαμπάδες. Νιώσαμε πολύ όμορφα που μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και δημιουργώντας προσφέραμε χαρά!

Galerita DrasiAgapis 1

Galerita DrasiAgapis 2

Galerita DrasiAgapis 3

Galerita DrasiAgapis 4

Galerita DrasiAgapis 5

Σελίδα 1 από 12

Galerita

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Galerita.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σχολικό Συνεταιρισμό του σχολείου μας.

galerita

Εκδοτικός Οίκος Galerita ΑΕ

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του εικονικού Εκδοτικού Οίκου Galerita AE που ίδρυσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ' τάξης το Σχ. Έτος 2016 - 2017 στα πλαίσια του προγράμματος "Μαθαίνουμε παρέα" του Ιδρύματος Λάτση.

Το πρόγραμμα αυτό οδήγησε στην έκδοση του βιβλίου - λευκώματος για τα 50 χρόνια του Σχολείου. Εκεί θα δείτε όλες τις δράσεις του προγράμματος, τα στάδια υλοποίησής του, την ίδρυση του εικονικού Εκδοτικού Οίκου, πληροφορίες και φωτογραφίες για τη Galerita AE και τα μέλη της.

galerita book

Αναζήτηση

Παλαιότερα άρθρα