>

Συνεχίζοντας τις δράσεις στα πλαίσια του σχολικού συνεταιρισμού, η ομάδα του τμήματος Ε1 συγκέντρωσε ανακυκλώσιμα υλικά και έφτιαξε απλά επιτραπέζια παιχνίδια.Με αυτά μπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν όλοι στα διαλείμματα των βροχερών ημερών!

Το σχολείο μας και ο Σχολικός Συνεταιρισμός Galerita προσέφερε 15 μεγάλες σακούλες κήπου πλαστικά καπάκια στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες "ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ". Η συνεταιριστική ομάδα του τμήματος Ε1, η οποία ασχολείται με την ανακύκλωση, ανέλαβε να ευαισθητοποιήσει παιδιά και γονείς με αφίσες και ανακοινώσεις, να συγκεντρώσει τα καπάκια και να τα παραδώσει στον Σύλλογο, έτσι ώστε κάποιος συνάνθρωπός μας να αποκτήσει το αναπηρικό καρότσι που έχει ανάγκη. Σας ευχαριστούμε όλους!!!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας καλεί όλους να απολαύσουμε τη χριστουγεννιάτικη ταινία, να θαυμάσουμε το όμορφο παζάρι μας και να αποκτήσουμε τις δημιουργίες των παιδιών μας μέσα σε ένα κλίμα ζεστό και γιορτινό!!! Όμορφη παρέα, ζεστά ροφήματα, ποπ κορν... το καλύτερο Κυριακάτικο απόγευμα!!!

 ChristmasMovie

Σελίδα 1 από 7