>

Το έργο "Once upon a time in the Beebot World", που υλοποίησαν οι μαθητές των Α' και Β' τάξεων του ολοήμερου προγράμματος του σχολείου μας τη σχολική χρονιά 2018-19, βραβεύθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Συγχαρητήρια παιδιά!

 qlBeebot

Οι μαθητές του ολοήμερου προγράμματος, στα πλαίσια του προγράμματος Beebot World, εικονογράφησαν το μύθο του Αισώπου "Το λιοντάρι και το ποντίκι". Οι εικόνες θα τοποθετηθούν στην πίστα του BeeBot και οι μαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων θα πρέπει να οδηγήσουν το μελισσάκι BeeBot στις εικόνες με τη σωστή σειρά ώστε να αφηγηθούν την ιστορία.

Μπορεί η μικρή μελισσούλα BeeBot που είχε έρθει από την Ουγγαρία να συνέχισε το ταξίδι της προς τη Ρουμανία, ωστόσο ο φίλος της ο Brumberry, ένας μικρός αρκούδος, ήρθε από την Ουγγαρία και την ψάχνει! Μαζί του έφερε το μικρό του ημερολόγιο και το διαβατήριό του! Οι μαθητές των τάξεων Α' και Β' του ολοήμερου προγράμματος τον ξενάγησαν στο σχολείο μας, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του και έγραψαν στο ημερολόγιό του! Τώρα είναι η ώρα να τον στείλουν στο σχολείο της Ρουμανίας για να συνεχίσει την αναζήτησή του...

Brum 1

Brum 2

Brum 3

Οι μαθητές του ολοήμερου προγράμματος, στα πλαίσια του προγράμματος Beebot World, διασκεδάζουν με το Ουγγρικό μελισσάκι που ήρθε να τους επισκεφθεί, παίζοντας ένα διαγωνισμό μαθηματικών!

Σελίδα 1 από 3