>

Ανακοίνωση για την Α' Τάξη

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

Σας ενημερώνουμε πως τα παιδιά της Α΄ Τάξης, συνοδευόμενα από έναν γονέα-κηδεμόνα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, θα έρθουν στο Σχολείο στις 9.30 π.μ. Σας υπενθυμίζουμε πως, για την είσοδο στον αύλειο χώρο του Σχολείου, η χρήση μάσκας από γονείς και παιδιά είναι υποχρεωτική.

Η συγκέντρωση γονέων-κηδεμόνων, μαθητών και εκπαιδευτικών θα γίνει στο προαύλιο και συγκεκριμένα στις κερκίδες, όπου θα καθίσουν όλοι, τηρώντας τις αποστάσεις. Αφού γίνει ο χωρισμός των παιδιών στα δύο τμήματα, τα παιδιά, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς, θα περάσουν στις τάξεις τους και θα πάρουν τα βιβλία τους, για να μπορέσουν οι Δασκάλες της Α΄ Τάξης να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους γονείς-κηδεμόνες.

Μετά τη σύντομη ενημέρωση, οι γονείς θα αποχωρήσουν και θα περιμένουν να παραλάβουν τα παιδιά έξω από την κεντρική καγκελόπορτα, όταν ολοκληρωθεί ο αγιασμός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος χωρίς την παρουσία γονέων.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για να γίνει το ξεκίνημα των παιδιών της Α? τάξης όσο πιο εύκολο γίνεται, δεδομένων των δύσκολων και πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι.

 Οι Δασκάλες της Α΄ Τάξης

children

Αναζήτηση

Είσοδος στην e-me

Παλαιότερα άρθρα