>

Ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του σχολείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία σε σας και στις οικογένειές σας.

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου ανοίγουμε, με φυσική παρουσία το σχολείο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που καταβάλατε κατά το δύσκολο χρονικό διάστημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ώστε τα παιδιά σας – μαθητές/τριες μας να συμμετέχουν σε αυτήν. Προκείμενου να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η δια ζώσης λειτουργία σας ενημερώνουμε για τα εξής: 

1.Το σχολείο μας θα λειτουργήσει  με το κανονικό του πρόγραμμα: πρωινή ζώνη, πρωινό πρόγραμμα (με τις αποχωρήσεις που είχαμε πριν την καραντίνα) και ολοήμερο πρόγραμμα όπου τα παιδιά θα σχολούν τις ώρες που είχατε δηλώσει. Θα ξεκινήσει κανονικά και το πρόγραμμα των Σχολικών Γευμάτων για όσους μαθητές/τριες συμμετέχουν σ΄αυτό.

2.Όλοι οι εργαζόμενοι στο σχολείο (εκπαιδευτικοί, ειδικό εκπαιδευτικό-βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό) αλλά και οι μαθητές/τριες θα πρέπει να υποβάλλονται  υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά  σε ατομικό διαγνωστικό τεστ  (self-test)  και να ανακοινώνουν το αποτέλεσμα στο σχολείο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

3. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID19 αυτή μπορεί να συμπληρωθεί και να υπογραφεί χειρόγραφα σε απλό χαρτί από τους γονείς/κηδεμόνες. Το σχολείο θα μεριμνήσει ώστε όλοι οι μαθητές/τριες να παραλάβουν τη Δευτέρα 10/5/2021 ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ στην οποία θα δηλώνετε το αποτέλεσμα του τεστ και την οποία θα έχουν κάθε μέρα μαζί τους στο σχολείο. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς αφού θα έχετε κάνει το τεστ στο παιδί σας -και εφόσον αυτό θα είναι αρνητικό- δε θα χρειάζεται να καταχωρείτε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα και να εκτυπώνετε τη σχετική βεβαίωση. Απλά θα καταγράφετε και θα υπογράφετε στη σχολική κάρτα. 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, το σχολείο μας, όπως και όλη η κοινωνία, δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται σκληρά από  τον COVID19. Για τον λόγο αυτό σας εφιστούμε την προσοχή σας για την πιστή τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας ώστε να λειτουργήσουμε με ομαλό τρόπο για το υπόλοιπο διάστημα της σχολικής χρονιάς, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας για το καλό όλων μας.

Ο Διευθυντής

Βασίλης Καλαβρός

Αναζήτηση

Είσοδος στην e-me

Παλαιότερα άρθρα