>

Οι μαθητές της Δ' τάξης, στα πλαίσια του μαθήματος "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών", δημιούργησαν συνεργατικά κολάζ στην εφαρμογή Padlet με εικόνες εμπνευσμένες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Κάντε κλικ στις αφίσες για να τις μεγεθύνετε.

Η αφίσα του Δ1

Η αφίσα του Δ2

beach

Οι μαθητές του Β1 τμήματος, στα πλαίσια του μαθήματος "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών", δημιούργησαν τα δικά τους σήματα για το καλοκαίρι!

Κλείνοντας τη φετινή χρονιά, αφιερώσαμε τις τελευταίες εβδομάδες του μαθήματος "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών" στην εκπαιδευτική ρομποτική. Οι μαθητές χρησιμοποίησαν το επιδαπέδιο ρομποτάκι BeeBot σε διασκεδαστικές δραστηριότητες ομαδικής εργασίας και επίλυσης προβλημάτων που τους εισάγουν σταδιακά στην αλγοριθμική σκέψη. Μπράβο παιδιά!

Κλείνοντας τη φετινή χρονιά, αφιερώσαμε τις τελευταίες εβδομάδες του μαθήματος "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών" στην εκπαιδευτική ρομποτική. Με την εκπαιδευτική ρομποτική οι μαθητές μαθαίνουν και εξασκούν την αλγοριθμική σκέψη, μία ικανότητα απαραίτητη σε όλες τις πτυχές της σύγχρονης καθημερινότητας. Παράλληλα, ενισχύεται η συνεργασία, η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα.

Συγχαρητήρια στους μαθητές των τάξεων Δ', Ε' και ΣΤ' για τις δημιουργίες τους!